Verkossasi olevien laitteiden tarkasteleminen

Älykodin valvonta -ominaisuuden avulla voit tehdä seuraavat:

Tarkistaa jokaisen laitteen suojaustason katsomalla, mitkä Kaspersky-sovellukset on asennettu Wi-Fi-verkossasi oleville laitteille. Jos joitakin Kaspersky-sovelluksia ei ole asennettu laitteelle, voit asentaa ne käyttämällä My Kasperskya.

Älykodin valvonta -osiossa voit tarkastella seuraavia asioita:

Kun uusi laite muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon, Kaspersky-sovellus näyttää laitteesta seuraavat tiedot:

Kodin Wi-Fi-verkossa olevien laitteiden tarkasteleminen:

1. Muodosta yhteys kotisi Wi-Fi-verkkoon.
  2. Avaa Kaspersky-sovellus.
  3. Napauta sovelluksen pääikkunassa Älykodin valvonta.

Älykodin valvonta -osio avautuu.

4. Vahvista tarvittaessa, että kyseessä on kotisi Wi-Fi-verkko.